Είδη Σκίασης

 

(Roller, Roller Baboo, Περσίδες μεταλλικές & ξύλινες κ.α.)

 
Τα είδη σκίασης που σας προσφέρει η επιχείρησή μας χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα και σας προσφέρουμε τα πιο οικονομικά και καινοτόμα είδη σκίασης για το χώρο σας.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο για το σπίτι, όσο και για την επιχείρησή σας, που όχι μόνο θα σας προστατέψουν από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και θα βελτιώσουν αισθητικά τον εσωτερικό ή το εξωτερικό του χώρου σας.

Στόρια: Το συγκεκριμένο είδος σκίασης είναι λειτουργικό και πολύ μοντέρνο. Διαθέτουμε στόρια σε όλες τις διαστάσεις και τα σχέδια που θα αναδείξουν τη μοναδικότητα του χώρου και του προσωπικού σας στυλ. Σε εμάς θα βρείτε στόρια αλουμινίου, ξύλου, υφασμάτινα και δερμάτινα.

Ρόλερ: Τα ρόλερ (αλλιώς ρολοκουρτίνες) είναι μία ιδανική επιλογή εσωτερικής σκίασης, για όσους θέλουν να δώσουν στο σπίτι ή την επιχείρησή τους ένα μοντέρνο και διακριτικό design. Το κατάστημα Λούσης διαθέτει μία μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και τύπων υφάσματος για να επιλέξετε.

Τέντες: Οι τέντες που διαθέτει η εταιρία Λούσης θα καλύψουν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες σας, καθώς η σχέση ποιότητας/τιμής είναι ιδανική. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και διαλέξτε ανάμεσα από τον τεράστιο κατάλογο χρωμάτων και σχεδίων που διαθέτουμε.